До харківських правоохоронців надійшов дзвінок від місцевого мешканця, який повідомив про те, що знайшов відро з предметами, схожими на гранати, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, вибухонебезпечне відро було знайдене біля однієї з кав’ярень. На місце виїхали фахівці вибухотехнічної служби, слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські. Вони вилучили чотири саморобні гранати, подібні до гранат Ф-1.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наразі розпочате досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини події.

Нагадуємо, що на початку тижня бойову гранату виявили просто на одному з пішохідних переходів Дніпра.

Як повідомляв Знай.uа вибух на дитячому майданчику під Дніпром: що відомо про стан покалічених малюків.

Знай.uа писав, п'яний хлопець почав приставати до дівчини біля входу в заклад. Вона відразу ж зателефонувала своєму хлопцеві, і через кілька хвилин він під'їхав на місце разом з другом-качком.