Правоохоронці Харківської області розшукують двох чоловіків, які підозрюються у скоєнні крадіжок, хуліганстві та опорі працівникам правоохоронних органів, повідомляє портал “Depo.ua”.

У Первомайському районі розшукують Сергія Скрипниченка, якому 42-роки та він мешкає у селі Суданка. Чоловіка підозрюють у скоєнні крадіжки.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також у Первомайському районі у розшук оголошено Олексія Гринченка 38 років, якому інкримінують одразу три злочини — скоєння крадіжки, хуліганство та опір представникам прравоохоронних органів.

Нагадуємо, що під Дніпром також у розшук оголошено місцевого мешканця, якого підозрюють у скоєнні крадіжки.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що один із затриманих за підозрою в розсилці повідомлень про минированих В Харкові, стверджує про те, що вони до цього не причетні.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами.