В родини загиблого в ДТП на Харківщині воїна АТО шахрай мало не вкрав усі гроші, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, злочинець пообіцяв дружині загиблого вїйськовослужбовця Олександра Андрієнка допомогу від іншої людини та попросив номери телефонів батьків воїна. Після цього мобільний телефон дружини Олександра перестав працювати — сім-картка виявилась заблокованою. Шахрай замовив в мобільного оператора її відновлення, а потім, коли вже мав номер телефону, до якого прикріплена банківська картка, намагався зняти з неї гроші. При цьому знав, що краде не в дружини олігарха, а в родини загиблого військовослужбовця.

Однак дружина Олександра вчасно встигла звернутись до мобільного оператора, який знов заблокував картку перш, ніж шахрай встиг зняти гроші. Останні “зависли” та будуть повернуті родині загиблого воїна.

Наразі правоохоронці з’ясовують, чому мобільний оператор МТС відновив картку шахраю, маючи лише два номери телефонів замість необхідних п’яти, а також яким чином у цьому замішаний Ощадбанк.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що вчора на Донбасі один з український воїнів отримав поранення після того, як підірвався на вибуховому пристрої, встановленому бойовиками.

Як повідомляв раніше Знай.uа, стало відомо, у скільки українцям збільшать відпустку.

Також Знай.uа писав про те, що СБУ схопила зухвалого шпигуна Путіна "Дементія".