Правоохоронці Харківської області розшукують 34-річного мешканця Краснокутська на ім’я Сергій В’юнник, який 24 липня вийшов з дому та досі не повернувся, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, зниклий чоловік знаходиться на обліку в лікаря-психіатра Краснокутської районної лікарні та раніше вже неодноразово втікав з дому. Правоохоронці вже оглянули закинуті будівлі, порожні будинки та помешкання людей, до яких чоловік міг прийти. Наразі до пошуків Сергія В’юнника долучено працівників департаменту авіації спецпризначення “Цивільний повітряний патруль”.

На вигляд зниклому 35-40 років, був одягнений у темно-синю футболку з білою смугою, сірі штани та чорну кепку.

Нагадуємо, що у Львівській області правоохоронці також розшукують чоловіка, який 29 липня пішов на роботу та не повернувся додому.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі вже кілька днів шукають чоловіка, який сів в електричку і не доїхав до місця призначення.

Також портал "Знай.ua" інформував, що поліція вже тиждень не може знайти киянина, який поїхав на фестиваль і не повернувся.