У селі Муравлинка Харківської області на буровій загинув працівник газодобувної компанії, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Харківській області.

37-річний чоловік виконував роботи з очищення ємності з буровим шламом, коли його засипало грунтом. Від отриманих травм газовик помер на місці.

Наразі слідчі Нововодолазького відділення поліції з’ясовують усі обставини події. Відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що в грудні минулого року співробітники “Укргазвидобування” виявили на Харківщині нове родовище природного газу потужністю до 3,7 мільярдів кубометрів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальна кримська прокурорша Наталія Поклонська насмішила мережу новим перлом про протести в Єкатеринбурзі. Відзначається, що новий перл Поклонської став причиною бурхливої реакції з боку користувачів.

Також "Знай.ua" писав про те, що директор аналітико-дослідницького центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко зазначив, що побудований путінськими окупантами Кримський міст, щоб об'єднати анексований Кримський півострів з Росією, можуть розвалити постійні удари блискавок. За словами експерта, суть справи в тому, що під впливом блискавок міст втрачає свої несучі якості.