Жовтневий районний суд Харкова присудив позбавити батьківських прав місцеву мешканку, яка не займалась своїми дітьми, повідомляє портал “Город Х”.

Інспектори у справах неповнолітніх декілька років спостерігали за цією родиною, у якій батьки зловживали спиртним та могли залишити двох дітей 12 та 8 років на родичів і декілька тижнів не з’являтись вдома.

Після смерті батька навесні 2019 року інспектор служби у справах неповнолітніх прийшла до родини з перевіркою та встановила, що у квартирі повна антисанітарія та немає навіть нормальних ліжок та столів.

суд
суд

Також з’ясувалось, що три роки тому горе-матір вже притягалась до відповідальності за бійку та була оштрафована за неналежне виконання батьківських обов’язків. Проти позбавлення її батьківських прав жінка не заперечувала.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі вісьмох дітей відібрали в батьків, які зловживали спиртним та не доглядали за ними належним чином.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов.

Також портал "Знай.uа" писав, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування.