У Харківській області готують звільнення директора ДП “Жовтневий лісгосп” Руслана Чагаровського. Таке подання до кабміну зробив виконуючий обов'язки голови Державного агентства лісових ресурсів України.

Сам Чагаровський пов’язує це звільнення з тим, що розпочатий ним аудит лісових господарств виявив збитки на суму, яка вже сягнула 100 мільйонів гривень, від незаконної вирубки лісу. Про це Чагаровський доповідав особисто Президенту України Володимиру Зеленському під час його офіційного візиту до Харківської області в середині липня. Тоді Президент наказав перевірити діяльність голів деяких лісгоспів Харківщини.

Нагадуємо, що напередодні доповіді Президенту Зеленському невідомі спалили Чагаровському гараж разом з автівкою, що належала його дружині.

Раніше портал "Знай.ua" розпоаідав про те, що Володимир Зеленський уклав парі з Філатовим.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що у Володимира Зеленського пообіцяли українцям "райську насолоду".