Сьогодні у Харківській області очікується тепла, але дощова погода, можливо — з грозами, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків, температура вдень становитиме 26-28 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 16-18 градусів вище нуля. Вітер — північо-східний — 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що за прогнозами синоптиків сьогодні дощі з грозами пройдуть над усією територією України, а з початку серпня також синоптики обіцяють похолодання.

Раніше портал “Знай.ua” писав про те, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись — її офіційний курс на 30 липня становить 25,25 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святих Маргариту Антіохійську та Лазаря Галісійського.