Закинуті будівлі, Ботанічний сад та приміщення в харківських університетах перетворяться на арт-об’єкти, повідомляє газета “Сегодня”.

Це станеться в рамках підготовки Харкова до другої національної Біеннале молодого мистецтва, яка пройде з 17 вересня до 31 жовтня. Локаціями виставок стануть старий корпус готелю “Харків”, приміщення в Держпромі, Харківському національному університеті імені Каразіна та університетській обсерваторії.

Іншими локаціями фестивалю стануть Ботанічний сад, галерея ComeIn, Єрмілов-центр, а також Музейний квартал, у якому знаходяться декілька центрів мистецтв, музеїв, а також муніціпальна галерея.

Усього під час Біеннале буде представлено 45 мистецьких, культурних та освітніх проектів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що 6 вересня у Києві на Трухановому острові пройде цьогорічний музичний фестиваль Koktebel Jazz Festival 2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала відвідала Одеський кінофестиваль і викликала фурор.

Також портал Знай.ua писав, що ОМКФ перетворився на парад "фріків".