Правоохоронці Харківської області виявили правопорушення щодо правил вирубки лісу одразу в трьох районах області, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Харківській області.

У Нововодолазькому районі співробітники правоохоронних органів виявили трактор з причепом, завантаженим деревиною. Накладна на вантаж виявилась недійсною, а бирки, прикріплені до дерев, не були внесені до бази даних. Як пояснив тракторист — перевезти деревину його попросив знайомий працівник лісництва, який сказав, що придбав деревину для себе.

У місті Богодухові зупинили вантажівку, завантажену дубом, документи на який водій надавати відмовився. Машину разом з вантажем вилучили та відправили на штрафмайданчик.

А у Харківському районі патрульні поліцейські зупинили вантажівку “ЗІЛ”, завантажену деревиною.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наразі встановлюється сума збитків та усі обставини подій. Відкриті кримінальні провадження.

Нагадуємо, що перевірки лісових господарств Харківщини проводив навіть Президент Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.