У справі щодо вбивства сьогодні вночі Харківського підприємця з’явився несподіваний поворот, повідомляє видання “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється в одному з Telegram-каналів, вбитий, який займався торгівлею промисловими товарами, знаходився у розшуку на території іншої держави за аналогічний злочин.

“Той самий випадок, коли прийшло покарання”, - написали в повідомленні. Наразі цю інформацію перевіряє поліція.

Нагадаємо, що сьогодні вночі на харківській вулиці Молочній невідомий, вдягнений в одяг чорного кольору, декількома пострілами вбив місцевого підприємця, який торгував промисловими товарами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Також портал "Знай.ua" писав, що міст над колектором на житловому масиві Осокорки, який наразі демонтують, був зведений за усіма державними будівельними нормами і був частиною очисної системи.