Мешканці Харкова самостійно провчили злодія, який у маршрутці намагався вкрасти сумку іншої пасажирки, повідомляє портал “Апостроф” з посиланням на соціальні мережі.

Непорядочный раднуля поймал попутку на Старом Салтове, его довезли до 602 мкрн и при выходе с авто он прихватил сумку с документами и деньгами. Как вы могли догадаться, далеко убежать ему не удалось 💁🏻‍♂️

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 28 juli 2019

Як повідомляється, злодій сів у маршрутку на Старом Салтові і доїхав до 602-го мікрорайону. Там, виходячи з маршрутки, намагався прихопити із собою сумку іншої пасажирки, в якій були гроші та документи. Але далеко втекти йому не вдалось.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що в Києві затримали громадянина Азербайджану, який знайомився з людьми у торгових центрах та біля нічних клубів, а потім забирав у них гроші, телефони та інші цінності.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.