У Харкові розпочате службове розслідування відносно поліцейського, який збив двох пішоходів на розі проспектів Григоренка та Героїв Сталінграду, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, правоохоронець наразі відсторонений від патрулювання вулиць на час проведення службового розслідування, яке триватиме до п’яти днів. У цей час він працюватиме у підрозділі, але не виїжджатиме у місто. Після завершення розслідування, найімовірніше, поліцейського буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Нагадуємо, що у п’ятницю, 26 липня, патрульна автівка на перехресті проспектів Петра Григоренка та Героїв Сталінграду збила двох пішоходів, у тому числі — дитину. Обидва постраждалих відбулись легкими тілесними ушкодженнями.

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.