Харківські рятувальники самотужки розпочали боротьбу з місцевими порушниками правил паркування, повідомляє портал “Город Х”.

Вогнеборцям дуже часто заважають автівки, припарковані біля пожежних гідрантів, що інколи призводить до трагічних наслідків. Саме тому харківські рятувальники влаштували флешмоб “Не паркуйтесь біля пожежних гідрантів”, направлений на боротьбу з “автохамами”.

В рамках цієї акції вогнеборці разом із журналістами проїдуть вулиці міста, на яких “автохами” зустрічаються найчастіше. Рятувальники на практиці продемонструють, чим може закінчитись паркування авто біля пожежного гідранту, а також проведуть роз’яснювальну роботу з порушниками для того, щоб вони надалі паркувались згідно із Правилами дорожнього руху.

Нагадуємо, що у кінці минулого тижня на Харківщині сталась пожежа на заводі з виробництва войлоку — горіли сировина та готова продукція.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також портал "Знай.uа" писав, що неподалік від Софійської площі почалася пожежа.