У Харкові очікується ясна погода, щоправда у другій половині дня небо затягнеться хмарами, але ввечері знову очиститися. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в неділю 28 липня вологість повітря в Харкові складе від 37 до 90 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 25 до 30 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 04:57, а захід можна побачити в 20:25.

У цей день вшановується пам'ять мучеників Кірика і Іуліти. У народі цей день називали Кіріка-мокродирки , тому що часто у цей день ллє дощ.Жінки у минулі часи святкували день "матінки Уліти", вважаючи її своєю заступницею.

Також у цей день вшановується пам'ять святого рівноапостольного великого князя Володимира Київського. У народі говорили: "На Володимира Червоне Сонечко сонце красне світить". Тому, буде дощ чи сонце, вгадати важко.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх.

Нагадаємо,врачи сказали, як себе гарантовано захистити.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Також Знай.ua писав, що став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.