У місті Ізюм Харківської області правоохоронці затримали чоловіка, який намагався винести виборчий бюлетень за межі дільниці, повідомляє портал “Город Х”.

Затриманий прийшов на свою дільницю проголосувати на виборах до Верховної ради. Однак вкинув до урни лише один бюлетень, а другий спробував забрати із собою, заховавши в пакет.

Однак, голова виборчої комісії виявився пильним та одразу повідомив про порушника правоохоронцям. Ті одразу затримали виборця та вилучили бюлетень. Під час допиту чоловік розповів, що не знав, за кого йому голосувати тому й вирішив просто забрати бюлетень.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 158-1 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що на деяких виборчих округах у п’яти областях можуть бути змушені провести повторний перерахунок голосів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу з Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьохпроцентних радикалів".

Також портал Знай.ua писав, що Тищенко, Скічко, Дубинський і інші: повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу" Зеленського.