У селищі Шевченкове Харківської області 13-річний юнак загинув під колесами потяга, повідомляє портал “Главное” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, хлопець переходив залізничні колії біла станції “Шевченкове-Південне” у призначеному для цього місці, але просто не помітив, що наближається потяг. Машиніст потяга, який слідував маршрутом “Куп’янськ-Харків”, вдався до екстреного гальмування, але уникнути наїзду не зміг. Від отриманих травм юнак помер на місці.

У Києві потяг насмерть збив чоловіка
У Києві потяг насмерть збив чоловіка

Наразі з’ясовуються усі обставини події та вирішується питання про внесення відомостей про неї до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадуємо, що раніше “Укрзалізниця” стала фігурантом скандалу через закупівлю сувернірної продукції їз своєю символікою за завищеними цінами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, Киян залишили без міської електрички: кому доведеться ходити пішки

Раніше портал Знай.ua писав, Укрзалізниця обкладе львів'ян драконівськими штрафами: подробиці скандального ноу-хау