Уже з завтрашнього дня абітурієнти , які не вступили до ВУЗів за державним замовленням, оберуть навчання за контрактом, ціна якого цього року збільшилась на 15%. Тож які запити цьогоріч у вишів?

Статус "Допущено до конкурсу" навпроти студентської заяви говорить про автоматичну участь у конкурсі на контрактне навчання, зарахування на яке триватиме до 30 вересня.

Офіційні сайти провідних вишів Харківщини повідомляють, що ціна стаціонарного навчання для майбутніх бакалаврів у 2019 році становитиме 8500 гривень і більше.

Найдорожчі спеціальності, які можна отримати у Харкові, - стоматологічні, юридичні, а також пов'язані з міжнародною економікою та іноземними мовами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Навчання стоматологів у Харківському націонільному медичному університеті наразі займає найвищі позиції у рейтингу цін і складає 38 500 гривень на рік. Найбюджетніша спеціальність у цьому виші «Медсестринство» коштує 9500 гривень.

Здобуття освіти бакалавра у Харківському національному технічному університеті обійдеться у 12 600 гривень на рік.

Навчання в Національному аерокосмічному університеті ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» стартує від 9500 гривень.

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця має свою цінову політику. Тут навчання сягає від 18 800 гривень за рік. Ціна контракту цього вишу, порівняно з минулим роком, зросла від 10 до 20 %.

Ціна контракту бакалавра в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова стартує від 12 100 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ВСУ змусять платити колишніх студентів.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Міністерстві освіти і науки України склали рейтинг найбільш популярних вишів та спеціальностей в Україні.

Нагадаємо про шість навичок для успішного майбутнього. Експерт розповів, чому навчити дітей.

https://www.youtube.com/watch?v=jhGu-igPOhA