Харківський регіональній гідрометеорологічній центр повідомив, що сьогодні, 25 липня, вночі очікуються незначні дощі, подекуди грози. Вдень погода хмарна з проясненнями, пройде невеликий дощ, грози, шквал - п'ятнадцять-двадцять метрів за секунду, а місцями випаде град.

Пориви вітру від трьох до восьми метрів за секунду.

Нічна температура повітря по області +13 - +18, денна - від +22 до +27. У Харкові вночі від +14 до +16, а вдень розігріється від +24 до +26.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як проінформувала Наталія Діденко, сьогодняшній день очікується помірно дощовим та теплим. «Короткочасні грозові дощі пройдуть на півночі, сході, в центрі. На заході дощі очікуються локальними центрами і незначні. У південній частині України передбачається суха сонячна погода. Температура повітря вдень у четвер буде коливатися в межах + 22 + 26 градусів, на півдні + 25 + 29 градусів», – повідомила синоптик.

У православ'ї сьогодні шанують священномучеників Прокла та Іларія.

Народ говорить:«На Прокла в полі від роси промокло». 25 липня називають Прокл Великі Роси. В цей день намагалися встати до світанку, щоб умитися цілющою росою. Люди вірили, що вона захистить від пристріту, вилікує хворі очі. Дівчата вмивалися росою, аби уберегти свою молодість та красу. у народні медицині цілителі збирали цілющі росяні трави до сходу сонця та готували з них зілля.

Прикмети цього дня: як на Прокла вночі немає роси, а в низинах немає туману – до негоди. А якщо нічна роса просихає – бути грозі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тбілісі здригнувся від потужного землетрусу.

Нагадаємо, небезпечний вулкан прокинувся на відомому курорті, аеропорт закритий.

Знай.uа писав, що у РФ паводки практично затопили цілий регіон

Наразі Західна Європа задихається від високої температури: справжня спека накриває південь іцентр., у Франції до +40 і вище. У Фінляндії і Швеції температура повітря сягатиме +28 і вище градусів.