На сайті Харківської міської ради з’явилась петиція щодо перекриття центру міста для руху транспорту на вихідні дні, повідомляє портал “NewsRoom”.

Автор петиції пропонує перекривати на вихідні принаймні ділянку вулиці Сумської від площі Конституції до площі Свободи для того, щоб люди могли спокійно гуляти та милуватись містом. На думку харків’янина, такий захід може стимулювати не тільки прогулянки мешканців міста, а й зробити Харків більш привабливим для туристів.

Для того, щоб петиція була розглянута, вона має набрати 5 тисяч підписів.

Нагадуємо, що у Львові місцеві мешканці створили петицію до мерії з вимогою вирішити проблему постійних заторів, які виникають на Сихові.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Київському метрополітені у кас утворюються довгі черги через прагнення керівництва перевести всіх пасажирів на безконтактні картки.

Також портал "Знай.uа" писав, що уряд України вже в 2019 році почне прибирати маршрутні таксі по всій країні.