Кандидати у народні депутати, які програли вибори до Верховної ради, прокоментували свою поразку, повідомляє видання “Politeka”.

Представник «Опозиційної платформи — За Життя» Андрій Лесик пообіцяв, що не здаватиметься та продовжить свій рух вперед. Натомість, екс-нардеп Олександр Кірш, який за час своєї каденції у Верховній Раді був неодноразово впійманий на кнопкодавстві та став фігурантом декількох скандалів, назвав виборчу кампанію однією з найбрудніших та звинуватив опонентів у залякуваннях та використанні адмінресурсу.

Так само вважає вибори дивними і екс-соратник Петра Порошенка Олександр Грановський. А одіозний Дмитро Святаш, якого закидували яйцями та заливали зеленкою, Валерій Писаренко та Анатолій Денисенко подякували своїм виборцям та побажали успіху переможцям на своїх округах.

Нагадуємо, що раніше депутат міської ради Харкова Ігор Черняк назвав результати виборів завершенням ери Кернеса у Харкові.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, дострокові парламентські вибори на межі зриву: зіпсовано всі бюлетені, подробиці.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.