У Валківському районі Харківщини правоохоронці попередили спробу рейдерського захоплення місцевої агрофірми, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Харківській області.

Як повідомляється, під час завершення підрахунку голосів виборців, до агрофірми “Маяк” у селі Велика Губщина приїхали два автобуси з озброєними молодиками, які мали при собі документи, згідно з якими в підприємства нібито змінився власник та погрожували розправою.

З’ясувалось, що у схемі замішаний державний реєстратор однієї з сільрад Полтавщини, який за підробленими документами провів зміну власника та керівника сільгосппідприємства “Маяк”. Також правоохоронці встановили, що серед затриманих рейдерів були громадяни Росії та мешканці окупованих територій. Усього було затримано 46 осіб.

Нагадуємо, що декілька днів тому в Дніпрі невідомі захопили будівлю, навколо якої давно точаться суперечки з приводу того, хто є її законним власником.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві демонтують близько 100 літніх майданчиків ресторанів, які їх власники встановили незаконно.

Також портал "Знай.ua" писав, що міст над колектором на житловому масиві Осокорки, який наразі демонтують, був зведений за усіма державними будівельними нормами і був частиною очисної системи.