Харківські рятувальники допомогли врятувати дівчину, на яку напав і побив злочинець, повідомляє видання “Судово-юридична газета”.

На вулиці Академіка Павлова в районі станції метро “Академіка Барабашова” на дівчину напав злочинець. За словами очевидців, чоловік вдарив її по голові, схопив та потягнув. Але дівчина змогла криками привернути до себе увагу перехожих, які її врятували.

А вот и видео с места задержания насильника на 3 кладбище

Geplaatst door ХС • Харьков op Maandag 22 juli 2019

Сам злочинець злякався та спробував втекти, але був затриманий працівниками місцевої пожежної частини №5.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Нагадуємо, що раніше у місті Куп’янську мысцева мешканка померла після того, як побачила грабіжників, які вдерлись до неї в хату.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.