За підсумками опрацювання 98% протоколів у Харківській області партія Петра Порошенка “Європейська солідарність” не змогла подолати прохідний бар’єр, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Центрвиборчком.

Політсила екс-президента України “Європейська солідарність” набрала лише 4,96% голосів, хоча під час підрахунку голосів мала більше, ніж необхідні 5%.

Усього у Харківській області подолали п’ятивідсотковий бар’єр три політсили — партія президента Володимира Зеленського “Слуга народу”, яка набрала 42,68% голосів, “Опозиційна платформа — За Життя” з результатом 26,61% та “Опозицийний блок”, який підтримали 7,76% виборців.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що на одному з виборчих округів на Полтавщини штаб кандидата від “Слуги народу” повідомив про фальсифікації результатів на користь кандидата-самовисуванця.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський заявив, що в очі не бачив відповідь на ноту українського МЗС Російської Федерації.

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спонсор "Слуги народу" Зеленського.