Харків’яни склали список найодіозніших кандидатів у народні депутати, які програли вибори до Верховної Ради у місті, повідомляє телеграм-канал “Типичный Харьков”.

Зокрема, складуть депутатські мандати колишній мер Харкова Михайло Добкін та його брат Дмитро; одіозний власник хлібокомбінату “Куліничі” Володимир Мисик, який свого часу намагався захопити частину дороги для того, щоб обгородити свій комбінат; не менш одіозний екс-регіонал Дмитро Святаш, якого перед виборами обливали зеленкою та закидували яйцями; власник телеканалу NewsONE Євгеній Мураєв; колишній начальник Південної залізниці Віктор Остапчук та колишній соратник Петра Порошенка Олександр Грановський.

Усі вони на виборах до Верховної ради програли кандидатам від партії Президента України Володимира Зеленського “Слуга Народу”.

Нагадуємо, що раніше стало відомо, хто може стати новими спікером Верховної Ради та Генеральним Прокурором.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, Парламентські вибори 2019: ЦВК опрацювала 93% протоколів, хто увійде до нової Ради

Раніше портал Знай.ua писав, Зеленський, допоможи: Вакарчук просить "слугу народу" захистити "Голос"