Громадянські активісти виявили неопечатані пакети з протоколами на одній з окружних виборчих комісій, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, спостерігач від громадянської мережі “Опора” виявила в голови однієї з дільничних виборчих комісій пакети з протоколами, які були у незапечатаних пакетах із системою захисту. Коли активістка повідомила голову комісії про те, що це може бути порушенням виборчого законодавства, чоловік просто пішов. Згодом він повернувся вже з запечатаними пакетами.

Аналогічний випадок був зафіксований з пакетами з іншої дільничної комісії того ж округу. Про обидва випадки неопечатаних пакетів з протоколами були повідомлені співробітники правоохоронних органів а також голова окружної виборчої комісії.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадуємо, що про фальсифікації результатів виборів заявили в штабі кандидата від партії “Слуга народу” у 148 виборчому окрузі на Полтавщині.

Раніше портал "Знай.ua"писав, що парламентські вибори 2019: коли з'являться перші результати голосування

Також портал "Знай.ua" інформував, що дострокові парламентські вибори на межі зриву: зіпсовано всі бюлетені, подробиці