У Харківській області поранені військовослужбовці зможуть проголосувати на позачергових виборах у Верховну Раду України.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Харків".

Представник Міністерства оборони України у Харкові Віталій Саранцев розповів, що в Харківській області є лише одна спецділянка, яка знаходиться у віданні Міністерства оборони України, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону.

У військовому госпіталі зможуть проголосувати 150 українців. Близько 40 з них, які не можуть самостійно пересуватися, будуть голосувати безпосередньо в палатах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Курсанти і солдати строкової служби в Харківській області будуть голосувати за місцем прописки.

Нагадаємо, парламентські вибори 2019: список партій і останні рейтинги.

Як повідомляв портал Знай.uа , українці вірять в "Слугу народу" Зеленського і Голос Вакарчука, а Порошенко втомилися бачити в Раді.

Також портал Знай.ua писав на дільниці для голосування в Індії передали друку, які були використані для президентських виборів. Повторно такі друку застосовувати не можна.