На Харківщині стартували дострокові парламентські вибори. Всі виборчі дільниці в області відкриті.

Про це повідомляє інформаційний портал "Status quo".

На Харківщині практично всі виборчі ділянки відкрилися без затримок, лише з незначною затримкою відкрилися дві ділянки, розташовані в Немишлянском районі Харкова і в місті Зміїв Харківської області.


Нагадаємо, що на території Харківської області створено 14 окружних виборчих комісій та 1681 територіальну виборчу діляницю.

Для забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях та місцях розташування окружних і територіальних виборчих комісій залучені 3879 співробітників поліції і курсантів ХНУВС.

Нагадаємо, в "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, хто має більше шансів виграти на мажоритарних округах.