У Харкові хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Опадів в цей день очікувати не варто.
Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що неділю 21 липня вологість повітря в Харкові складе від 31 до 83%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 22 до 28 градусів тепла. Синоптики попереджають про дуже високу пожежну небезпеку.


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 04:47, а захід можна побачити в 20:34.

21 липня вшановується пам'ять святого великомученика Прокопа. У народі святого Прокопа називали Жатвенником, оскільки у цей час починали в'язати снопи.

Також у цей день відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. По цьому дню судили про майбутню зиму: "Що Казанська покаже, те й зима скаже". З 21 липня починається найсильніша спека.

Нагадаємо, що у суботу буде вже спекотна літня погода, майже скрізь без дощів, сонячно і мінлива хмарність.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Києві пройшла сильна злива.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали яскраве природне явище у вигляді смерчу (або торнадо).