Мешканець Харкова, зневірившись дочекатися запуску маршрутки в передмістя міста, наважився на несподіваний крок. Він створив великий банер з написом "Президент, допоможіть! Поверніть машрутку до Федірців".

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, банер він розклав на даху сараю з надією, що Володимир Зеленський, який прилітав до Харківської області з робочим візитом, побачить його прохання з висоти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Так виглядає відчай. Можна зрозуміти, тому що вже кілька місяців немає транспорту, йому довелося Ланос купити, а напевно він не дуже розраховував на ці витрати. Три роки ми вже боремося з цим, ось він вже і не бачить інших шляхів. І смішно і страшно", – написав сусід харків'янина Олесь Штефчук.

В мережі користувачі почали коментувати раптовий крок відчайдушного мешканця.

"Справді страшно, коли повернення маршруту буде залежати від президента, або вирішуватися тільки таким чином", "Я за цей маршрут, що проходить через наш край географії", "З усіх боків жах","Щось це мені нагадує одну сусідню країну", – пишуть користувачі.

За словами Костянтина Голубєва, мешканця села Федірці, яке в 2012 році, перед чемпіонатом Європи з футболу, приєднали до Харкова, раніше тут їздили три маршрутки. Але після закінчення "Євро-2012" зник і транспорт.

Коли Голубєв почув, що приїде президент, вирішив діяти.

Нагадаємо, що юрист-правозахисник Сергій Коровченко передав українському президенту Володимиру Зеленському лист. Місцеві виступають проти закриття стаціонарних поштових відділень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", батько політв'язня Павла Гриба опублікував в день народження сина звернення хлопця до президента України Володимира Зеленського та інших представників влади.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський отримав перше звернення від київських активістів.