У суботу, 20 липня, в Харкові погода буде змінюватися, над містом очікується мінлива хмарність.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Синоптики кажуть, що вночі без опадів, а вдень без істотних опадів. Вітер західний, 5-10 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

По області температура повітря вночі +10 +15, вдень +24 +29, по місту вночі 11-13 градусів тепла. Вдень 26 — 28 вище нуля.

Відомо, що 20 липня відзначається день пам'яті преподобної Євдокії, княгині Московської. У народі цей день називався Авдотья Сеногнойка, оскільки починалося час затяжних дощів, що, у свою чергу, псувало сіно. Наші пращури наставляли: "Згребуть сіно до купи, так і не бійся хмари". Наші пращури помітили, яка Авдотья Сеногнойка, такий буде і листопад.

Нагадаємо, що погода в Україні в кінці тижня, 18-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади. Суха погода буде у всіх регіонах, крім Волинської, Рівненської, Київської, Чернігівської та Сумської областей, де вдень пройдуть дощі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в день парламентських виборів, 21 липня, короткочасні грози пройдуть по всій країні.

Також портал "Знай.uа" писав, що дощі поступово йдуть і скоро українці знову будуть насолоджуватися літнім теплом.