Зміївський районний суд відправив до в’язниці на сім років чоловіка, який вбив власного пасинка, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, 33-річний молодик зловживав алкоголем та часто ображав домочадців. В січні цього року чергова сварка між хлопцем та його 57-річним вітчимом завершилась тим, що чоловік схопився за ніж. Від отриманого поранення молодик помер на місці.

Наразі вирок суду не набрав чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Нагадуємо, що раніше у Балаклійському районі Харківщини місцева мешканка після звільнення з роботи вдарила ножем касира підприємства, на якому працювала.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що у передвиборчих списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.