У Харкові місцева мешканка пограбувала чоловіка, з яким щойно познайомилась, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на Єдиний судовий реєстр.

Хлопець познайомився з дівчиною біля кіоску “Кісет” на зупинці “Вулиця 12 квітня”, куди обоє прийшли робити покупки. Потім вони вирішили посидіти на лавці — поговорили, випили пива. Майже опівночі пішли за продуктами до магазину, який обслуговував через віконце. Чоловік розплачувався карткою, назвав свій пін-код та поклав картку до задньої кишені штанів.

Дівчина тут-таки прокрутила схему — запам’ятавши пін-код картки, вона запросила свого нового знайомого до лазні. Там хлопець заснув, а дівчина витягла картку та у найближчому банкоматі зняла з неї усі гроші — 6240 гривень.

Днями Орджонікідзевський районний суд Харкова зобов’язав злодюжку повернути вкрадене та присудив їй 120 годин суспільних робіт.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадуємо, що раніше правоохоронці затримали експедитора одного з харківських супермаркетів, який намагався вкрасти коробку цукерок.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що злодії залізли в будівлю Апеляційного суду Харкова та вкрали системні блоки комп’ютерів.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що в Чугуєві затримали чоловіка, який під прикриттям благородних намірів пограбував помешкання сусідки.