У Змійвській районній лікарні на Харківщині помер відомий лікар Анатолій Маслак, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, Маслак помер на своєму робочому місці в поліклініці при відділені наркології Зміївської районної лікарні, яке він же й очолював. Йому було 55 років.

Причини смерті лікаря не повідомляються. В соціальних мережах Маслака відзначають, як прекрасного лікаря та великого професіонала своєї справи.

Нагадуємо, що раніше у Львові помер герой АТО Андрій Федоришин

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", 14 липня о 8:00 годині ранку Жовківщина на колінах зустріла свого полеглого Героя Володимира Салітру, який 11 липня, близько 23:30 години, у районі населеного пункту Тарамчук, через ураження ворожим снайпером загинув в зоні АТО (ООС).

Також "Знай.ua" писав, сербський снайпер Деян Беріч, який вбивав на Донбасі українців, став "журналістом", акредитованим при МЗС Російської Федерації.