Біля харківської станції метро Київська неадекватний чоловік погрожував нацькувати собаку на перехожого, повідомляє портал “Город Х”.

В господаря пітбуля виникла суперечка з господарем іншого пса дрібної породи через те, що останній ніби-то дражнив бійцівського пса. Суперечка між господарями собак переросла в бійку, в наслідок якої господар меншої тварини впав на землю і на нього накинувся пітбуль.

Інший перехожий, який усе це бачив, намагався допомогти, але господар пітбуля накинувся й на нього, погрожуючи нацькувати пса та стверджуючи, що за його командою пітбуль може загризти усіх.

Постраждалого від зубів пітбуля забрала карета швидкої допомоги. Поліцейські ж лише записали покази свідків. Наразі встановлюються обставини події.

Нагадуємо, що на минулому тижні рятувальники врятували кішку, яка застрягла у вікні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові пес зміг заблокувати роботу метрополітену.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що в Одесі рятувальники дістали собаку, який впав у колодязь.