14 липня в Харкові увесь день буде триматися ясна погода.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто підкреслити, що в цей день синоптики опадів не прогнозують.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За народним прогнозом, 14 липня відзначається день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У селян у цей час починалася косовиця. Люди казали: "Кузьма і Дем'ян прийшли - на косовицю пішли". До цього часу зріє малина і перші овочі. Наші пращури на Кузьму і Дем'яна варили варення з аґрусу.

Пращури помітили, що хороша погода 14 липня обіцяє хорошу погоду 14 листопада, а якщо буде погана погода у цей день, то й 14 листопада нічого хорошого не можна чекати.

Нагадаємо, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали яскраве природне явище у вигляді смерчу (або торнадо).

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", протягом тижня в Україні дощитиме. Температура повітря підвищиться до +29 градусів. У Києві очікується дощ з грозою. Вдень температура повітря підвищиться до 19...21, а вночі 11...13.

Також портал "Знай.uа" писав, що народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, що в Україні з 1 по 10 серпня денна температура повітря складе близько +30-35 градусів.