В одному з супермаркетів Харкова охорона брутально повелась з покупцем, запідозривши його у крадіжці, повідомляє портал “Город Х”.

Охоронці притисли чоловіка до огорожі та намагались доправити до кімнати огляду, але він впирався. При цьому в покупця забрали мобільний телефон та пляшку з водою.

IMG_5751.MOV

В супермаркете «Фоззи» в "Дафи" охрана пыталась задержать мужика. Тянули в комнату для досмотра, якобы он что-то украл. Копов не вызвали, хотя обязаны. Беспредел продолжается. После убийства парня в "РОСТе" возле метро "Киевская" никто не сделал никаких выводов. Друзья, выбирайте безопасные супермаркеты и магазины, где вас не тронут. Сейчас это реально важно!! Важна ваша безопасность!! Источник видео: ХСалтовка.

Geplaatst door Типичный Харьков op Vrijdag 12 juli 2019

Лише після того, як на крики збіглись інші покупці, які почали пояснювати що охорона не має права так себе поводити, чоловіка відпустили.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що в одному з львівських супермаркетів охорона по-хамськи повела себе по відношенню до покупця з обмеженими можливостями.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові затримали експедитора одного з супермаркетів, який намагався вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що охорона одного з харківських супермаркетів викрила чоловіка, який тривалий час крав з магазину ковбасу.