У Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, зловмисниця під час черги на прийом до лікаря витягла у вагітної жінки мобільний телефон. При чому робила вона це явно не вперше — метод крадіжки виглядав добре відпрацьованим: прикривши руку текою, поки пацієнтка розмовляла з дитиною, крадійка витягала телефон.

#нампишут Сегодня в 12:30 в поликлинике 18 (метро Индустриальная) данная особа украла у моей беременной жены в женской консультации iPhone X. Может кто-то ее узнает. Помогите пожалуйста 🙏🏻 Информацию можно сообщить по тел: (098) 766 99 97

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 11 juli 2019

Проте, вона не врахувала того, що в лікарні встановлені камери — наразі її фото з проханням допомогти в розшуку розійшлось соцмережами. В коментарях до дописів у соцмережах розповідають про те, що злодії “працюють” також іншому лікувальному закладі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні злодії розібрали на запчастини автівку, що стояла в одному з харківських дворів.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Одесі злодій вкрав автівку, але далеко не заїхав — спричинив ДТП.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Дніпрі знешкодили угрупування квартирних крадіїв, яке складалось з громадян Грузії.