Співробітники ДСНС Харкова врятували дівчинку, яка зачинилась у власній квартирі та не відповідала на дзвінки, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Харківської області.

У ніч на 9 липня мешканець одного з районів Харкова повідомив поліцію про те, що його дитина зачинилась в квартирі та не відповідає на дзвінки. Поліцейські викликали рятувальників, які відчинили двері до квартири.

Як з’ясувалось, з 9-річною дівчинкою нічого не сталось, вона перебувала в нормальному стані.

Нагадуємо, що декілька днів тому в Харкові рятувальники звільнили дівчину-підлітка, яка застрягла між прутами паркану, коли намагалась дістати м’яч.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що на Одещині рятувальники витягли собаку, який впав у колодязь.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Одесі рятувальники зняли з кондиціонера на одному з будинків кота, який не міг злізти сам.