Харківські правоохоронці змогли впіймати грабіжника та вбивцю завдяки тому, що його дуже детально описала одна з його жертв, повідомляє портал “Город Х”.

Влітку минулого року злочинець вдерся до помешкання літньої пари, вбив господаря, забрав 1200 гривень та намагався приховати сліди злочину, підпаливши будинок. Господиня будинку змогла вижити завдяки тому, що сусіди помітили дим та викликали рятувальників.

Під час слідства жінка змогла настільки детально описати зовнішність злочинця, що впіймати його змогли дуже швидко. З’ясувалось, що розбійник нещодавно звільнився після відбування покарання за аналогічний злочин.

Суд присудив злочинцю довічне ув’язнення.

Нагадуємо, що на курортах Одеської області треба бути обережними: активізувались розбійники, які відбирають гроші у людей, які приїхали на відпочинок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що на Львівщині троє нетверезих молодиків відібрали у підлітка мобільний телефон.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у Львові розбійники пограбували інкасаторський фургон.