Чергова трагічна ДТП сталась на трасі Харків-Красноград-Перещепине, повідомляє газета “Факти” з посиланням на соцмережі.

У Нововодолазькому районі водій легковика Renault налетів на відбійник, який пробив автівку наскрізь, травмувавши дружину водія та його двох дітей. Жінка та старша з доньок доправлені до лікарень з травмами різного ступеню важкості, а молодша донька, якій було 9 років, померла на місці.

Нам пишут: Скоростная трасса, Нововодолажский район. Полчаса назад. До трагедии минут за 20 он обгонял нас, скорость была его в районе 140-150. Берегите себя, не летайте, лучше опоздать, чем успеть на тот свет раньше времени. Будем верить, что парень выживет 🙏🏼

Geplaatst door Харьков 1654 op Maandag 8 juli 2019

Причиною аварії називають перевищення швидкості попри те, що дорога була вологою після дощу та дув сильний вітер.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно на тій же трасі сталась інша масштабна ДТП, яка забрала життя двох людей.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові п’яний поліцейський став винуватцем ДТП, проігнорувавши дорожній знак.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що дві автівки зіштовхнулись на перехресті харківських вулиць Сумської та Дерев’янка.