В одній із груп у соцмережах виклали відео, на якому жінка жебракує, тримаючи на руках песика на станції метро Університет, повідомляє портал “Politeka”.

Активістам не сподобалась надто пасивна поведінка тварини. У відповідь на питання про те, що з собакою, жінка почала лаятись. Небайдужі громадяни одразу викликали поліцію.

Это попрошайка, просит деньги на корм животных, а животные в сонном состоянии всё время

Это попрошайка, просит деньги на корм животных, а животные в сонном состоянии всё время. Станция метро Университет. Вызвали полицию, ждём. Надеемся ей займутся компетентные органы. Видео: Трэш Харьков

Geplaatst door Жить в Харькове op Maandag 8 juli 2019

А в коментарях у соцмережах з’явилась думка про те, що тварини ведуть себе пасивно через те, що їм вводять якусь речовину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що раніше у Балаклії родина місцевих мешканців врятувала та вигодувала лисеня.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що в національному парку “Слобожанський” поселився врятований у Харкові борсук.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що на Сумщині з’явився гість із Криму - “червонокнижний” птах сип білоголовий, який прилетів туди на полювання.