Врятований харківськими зоозахисниками борсук відтепер житиме в харківському національному парку “Слобожанський”, повідомляє портал “Город Х”.

Борсук пройшов реабілітацію, але з людьми так і не потоваришував. Тож його вирішили поселити туди, де він швидше знайде друзів — в національний парк “Слобожанський”. Там він житиме у своєму природному, але водночас безпечному середовищі. Співробітники національного парку сподіваються, що місцеві борсуки охоче приймуть нового сусіда.

Нагадаємо, що нещодавно на Сумщину на полювання прилетів гість із Криму — велетенський птах, який виявився “червонокнижним” сипом білоголовим.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що в одеському зоопарку народилися дитинчата в маленьких пухнастиків — звичайних носух.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про родину лебедів, які не бояться навіть куль бойовиків на Донбасі.