У Харкові молодий хлопець випадково знайшов серед дерев велику вівчарку, яку хтось прив'язав до стовбура звичайної смужкою тканини.

Про це повідомляють на сторінці "Порятунок тварин Харків" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що кабель в нашийнику і на прив'язі сидів у лісі неподалік від школи №39, у Новобаварскому районі Харкова. Скільки там знаходилася тварина, хлопець не знає. Молодий чоловік одразу побіг опитувати людей, які були поруч. Але ніхто вівчарку не шукав і не прив'язував.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Спасение овчарки из леса. Ищем хозяев! Молодой человек, прогуливаясь по лесу, увидел, что к дереву полоской ткани привязана овчарка. Парень пытался найти хозяев поблизости. Так как собаку никто не узнал, он вызвал нас. Собака была найдена в районе Баварии, возле 39 школы. Порода Восточноевропейская. Мальчик, в ошейнике. Возможно, он потерялся. Ищем старых или новых хозяев. 0954788878

Geplaatst door Порятунок тварин Харків / Animal rescue Kharkiv, Ukraine op Donderdag 4 juli 2019

Тоді хлопець викликав службу порятунку тварини, щоб вони допомогли тварині знайти старий або новий будинок.

"Порода Східноєвропейська. Хлопчик, в нашийнику. Можливо, він загубився. Шукаємо старих або нових господарів. К. т.: 0954788878", - повідомили на сайті служби порятунку тварин.

Нагадаємо, що ще в грудні 2016 року американець Джордан Кахана подорожував по вилученій дорозі в пустелі Арізони. Та поїздка запам'ятається йому на все життя, адже тоді він знайшов на дорозі двох крихітних кинутих цуценят.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром собака впала в колодязь і не могла вибратися звідти.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Маріуполі собака, яку викрали два роки тому, повернулась до господарів.