Вчора ввечері на площі Свободи під час мітингу прибічників партії Європейська солідарність сталась сутичка з прибічниками блогера Анатолія Шарія, повідомляє портал “Politeka”.

Під час мітингу Європейської солідарності до лав мітингувальників намагались приєднатись прибічники блогера Анатолія Шарія, які позначили себе червоними кульками. Однак натомість мітингувальники пояснили їм, хто такий Шарій, а потім прогнали та знищили усі кульки.

Харків погнав шарійців

ХАРКІВ ПОГНАВ ПРИХИЛЬНИКІВ ШАРІЯ Сьогодні, під час мітингу Європейської Солідарності, кілька десятків прихильників українофобського блогера Шарія здійснили провокацію, розпочавши роздачу червоних кульок – символів партії українофоба. Біля метро Держпром небайдужими патріотами було проведено просвітницьку бесіду про те, ким є Шарій та знищено кілька сотень кульок. Проте, після цього вони вирішили продовжити провокацію та підійти до мітингу Європейської Солідарності, де вони викрикували свої гасла. Патріотична спільнота знищила решту кульок, а шарійських адептів вигнала за межі мітингу, після чого вони розійшлись. Більше на нашому Телеграм каналі: https://t.me/svitanokkh

Geplaatst door Світанок op Donderdag 4 juli 2019

Відео інциденту з’явилось у соцмережах. Під дописом у коментарях пишуть, що ті, хто підтримує Шарія, не розуміють, що своїми діями кличуть сюди війну.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадуємо, що рішення Шарія йти на вибори із власною партією викликало масове обурення українців.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що на київському Майдані Незалежності відбувся великиї мітинг проти реєстрації Шарія кандидатом у нардепи.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що ЦВК скасував рішення про реєстрацію Шарія, але лише після втручання СБУ.