В одному з сіл Чугуївського району Харківщини кандидат в народні депутати від Опоблоку Дмитро Шенцев відкрив дитячий майданчик. Вдячні на камери місцеві мешканці в соцмережах висміяли цю щедрість, повідомляє портал “Politeka”.

На думку дописувачів зараз людям потрібні сучасні школи, якісні дороги та комп’.ютери. Деякі навіть припускають, що відкритий дитячий майданчик — насправді просто підфарбований старий.

Нагадуємо, що до виборів до Верховної ради лишилось три тижні і тому нардепи активно придумують різні способи залучення виборців на свій бік.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що на Донеччині місцевий кандидат в народні депутати роздає дітям кросівки та обіцяє велосипеди, якщо переможе.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Харкові за партійними списками намагаються пройти до ради кандидати-клони.