Правоохоронці Харкова вчергове отримали повідомлення про замінування деяких будівель в місті, повідомляє портал “Depo.ua”.

На цей раз під прицілом “мінерів” опинились чотири харківські готелі, в тому числі - “Національ”, у якому мешкає мер Харкова Генадій Кернес. Однак, під час перевірок нібито замінованих будівель, вибухотехніки не знайшли жодних небезпечних пристроїв чи речовин.

Нагадуємо, що нещодавно в Києві затримали двох молодиків, які можуть бути причетними до розсилання фейкових повідомлень про замінування.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що обох підозрюваних суд відпустив під заставу. При цьому самі вони розповідають, що не причетні до “мінувань”.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що харків’яни все частіше виказують невдоволення роботою міських комунальних служб.