Співробітники СБУ на Харківщині впіймали посадовців харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, начальник одного з відділів разом із підлеглим вимагали в орендарів приміщень заводу хабар в обмін на заниження орендної плати. Затримані вони були на робочих місцях під час отримання чергового траншу хабаря.

Наразі ведеться слідство за частиною 3 статті 368 Кримінального Кодексу. Вирішується питання про оголошення затриманим підозри.

Нагадуємо, що нещодавно на хабарі “накрили” запорізьких поліцейських, які допомагали харків’янці уникнути відповідальності.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Дніпрі на хабарі “погорів” посадовець Укрзалізниці, який хотів “заробити” на пришвидшенні поставок запчастин.

Також “Знай.ua” розповідав, що в Одесі місцеві поліцейські за хабарі відпускали затриманих п’яних водіїв.