Співробітники СБУ на Харківщині впіймали посадовців харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, начальник одного з відділів разом із підлеглим вимагали в орендарів приміщень заводу хабар в обмін на заниження орендної плати. Затримані вони були на робочих місцях під час отримання чергового траншу хабаря.

Наразі ведеться слідство за частиною 3 статті 368 Кримінального Кодексу. Вирішується питання про оголошення затриманим підозри.

Нагадуємо, що нещодавно на хабарі “накрили” запорізьких поліцейських, які допомагали харків’янці уникнути відповідальності.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Дніпрі на хабарі “погорів” посадовець Укрзалізниці, який хотів “заробити” на пришвидшенні поставок запчастин.

Також “Знай.ua” розповідав, що в Одесі місцеві поліцейські за хабарі відпускали затриманих п’яних водіїв.