Харківські правоохоронці в останню мить врятували з-під коліс автівки кошеня, повідомляє портал “Город Х”.

Поліцейські побачили пухнастика, коли переходили дорогу. Котик перелякався та заховався під автівку, що стояла на світлофорі і з секунди на секунду мала їхати. За повідомленням зоозахистнків, копи зреагували блискавично — встигли вхопити малюка та відбігти з дороги.

Наразі 1,5-місячна кішечка, якій дали ім’я Люра, живе в однієї з патрульних, але змоги залишити в себе пухнастика поліцейська не має. Тому зараз для Люри шукають нову родину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні в харківському національному парку “Слобожанський” поселився врятований зоозахисниками борсук.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що до Сумської області прилетів на полювання велетенський гість з Криму - “червонокнижний” птах сип білоголовий.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що в одеському зоопарку батьками стали маленькі пухнастики — звичайні носухи.