Упродовж місяця в Слобідський ВП Харкова активно надходили заяви від пожилих жителів про шахрайство: їм пообіцяли встановити нові лічильники, але вони так і не дочекалися їх. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Поліцейські викрили 27-річного жителя Дніпропетровщини, який раніше мав судимість за майнові злочини. Він представлявся працівником комунального підприємства, пропонував пенсіонерам встановити нові газові лічильники за пільговою ціною, брав з них передоплату, але, відповідно, послуг не надавав.

Після відкриття слідчими Слобідського відділу поліції кримінального провадження за ч.2. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, чоловік визнав свою вину, пояснивши: “Таким чином, я заробляв на життя”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на бульварі Гавела в Києві співробітники правоохоронних органів затримали двох квартирних крадіїв, які в цей момент збиралися пограбувати квартиру.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на вимогу прокуратури Куп'янський міськрайонний суд області взяв під варту чотирьох підозрюваних у серії шахрайств, з правом внесення застави в сумі понад 1 млн. грн.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє чоловіків-рецидивістів орудують в Одеській області.